Braeburn recently relocated to a new corporate headquarters space, projecting substantial future growth. Meyer collaborated with Braeburn to design a space that supports both their commitment to patients, and their culture — energetic, innovative, authentic and collaborative. The new 23,000 SF space incorporates just the right amount of natural light and open, airy spaces that provide collaborative environments for in-house employees as well as hoteling space for off-site employees. The spacious design includes multiple amenity areas, exposed ceilings, lowered workstation dividers and interior offices with glass fronts, creating unsegmented workspace.

Read the featured article from Philadelphia Business Journal with Meyer’s Melinda McCann sharing her insight on how clients are building their brands through architecture, interior design and graphic design.

View more photos of Braeburn.

View more photos from our Branding Studio.